COCOON en PILOT zetels - Alterego Design eivormige fauteuils

Iedereen kent de eivormige fauteuils en iedereen houdt ervan. Deze fauteuils, die voor het eerst in de jaren '50 in de interieurs verschenen, zijn een echte referentie in de wereld van het design meubilair. Alterego stelt u zijn betaalbaar model voor!

De eivormige fauteuils: iconen van het vintage design

Het eerste model van de eivormige fauteuil werd gemaakt in de jaren '50. In die tijd was de fauteuil een echt buitenbeentje en werd hij beschreven als "futuristisch", "comfortabel" en "functioneel". Met andere woorden, de perfecte fauteuil!

Vandaag is dit type fauteuil meer dan ooit in trek. In de loop der jaren zijn de meubelwereld en het standpunt van de consument nochtans veranderd. Het ontwerp van de nieuwe eivormige fauteuils wordt nu anders geïnterpreteerd. Deze moderne, nog steeds zeer comfortabele en functionele fauteuil, die in elk interieur past, heeft een uitgesproken vintage karakter en uitstraling!

Een echte cocon!

De eivormige fauteuils zijn ook enorm populair omdat ze zo comfortabel zijn. Hun vorm is ontworpen om de persoon die plaats neemt volledig te omhullen en een gevoel van welzijn en veiligheid te verschaffen. Een echte cocon in uw huis. De ideale fauteuil om u terug te trekken en een boek te lezen, bijvoorbeeld.

De keuze van Alterego!

Bij Alterego hebben we de term "eivormig" letterlijk genomen. Onze egg fauteuils, COCOON genaamd, stellen een reusachtig ei voor met een opening waar u kunt plaatsnemen. De zitschaal is gemaakt van glasvezel aan de buitenkant en bedekt met stof aan de binnenkant. Bovendien is de zitting voorzien van een zacht kussen. Op die manier zorgt de fauteuil COCOON voor totale bescherming, om u een nog ongelooflijker gevoel van cocooning te geven. Dit model is verkrijgbaar in vier kleuren. Als u uw interieur een industriële look wilt geven, kies dan voor onze eivormige fauteuil PILOT met zijn zitschaal in aluminium en binnenkant in bruin kunstleer.

Delen :