Top 5 meubelen - Alterego Design

Na enkele maanden afwezigheid is onze TOP 5 er opnieuw! Het concept mag misschien erg klassiek lijken, maar het toch blijft de uitgelezen manier om de nieuwste trends in de kijker te zetten! Ontdek welke 5 Alterego Design-producten op dit ogenblik het meest worden verkocht. Tijdloze bestsellers met een onverwoestbaar succes!

1. Stoelen PLEMO

Zonder enige twijfel dé stoel van deze eerste jaarhelft bij Alterego. Een ultramoderne stoel barstensvol voordelen, zowel voor binnen- als buitenshuis. Vaak worden de stoelen gecombineerd met de zitbank en de salontafel uit dezelfde collectie, waarmee ze dan een eenvoudig en design tuinsalon vormen, ideaal voor zalige zomeravonden!

Top 5 Aterego Design - PLEMO stoelen

2. Stoelen ELIZA

Deze medaillonstoel in hedendaagse barokstijl blijft een van de populairste bestsellers van Alterego. Hij maakt nu al een aantal jaren deel uit van ons gamma, waar hij het binnen afzienbare tijd tot een van de publiekslievelingen schopte... en dat is sindsdien niet meer veranderd. Een vaste waarde voor wie zijn interieur met wat design wil opfleuren.

Top 5 Aterego Design - ELIZA stoelen

3. Krukken MATY

De barkrukken MATY zijn erg gegeerd door vakmensen. Ze zijn eenvoudig, design en vooral... stevig! Bovendien komen ze in diverse kleuren, wat een dosis fun aan het interieur toevoegt. En ten slotte zijn de stoelen geschikt om zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken.

Top 5 Aterego Design - MATY krukken

4. Stoelen ENZO

Ook dit meubelstuk van Alterego is erg in trek bij vaklui. De stoelen ENZO zijn moderne stoelen voor buitenshuis, leverbaar in verschillende kleuren en aan een relatief lage prijs. Hiermee zijn ze een geheid succes bij de specialisten uit de horecasector. Daarnaast duiken deze stoelen ook steeds vaker als decoratie bij particulieren op.

Top 5 Aterego Design - ENZO stoelen

5. Krukken COMET

De vijfde en laatste plaats op ons podium wordt ingenomen door de kruk COMET, die wel eeuwig modern lijkt te blijven. Haar vormen doen denken aan de jaren 70 en geven uw interieur een super trendy vintage look. Deze stijl gaat nooit vervelen!

Top 5 Aterego Design - COMET krukken

Delen :