Waarom u Alterego zult kiezen ?

De top 5 is een klassiek concept. Ja, maar... Deze maand onthullen we waarom Alterego Design u zo bevalt. Een top 5 van de voordelen die Alterego het hele jaar door biedt en waardoor u voor ons hebt gekozen... of voor ons zult kiezen!
Voor particulieren en professionals

Een service à la carte!

Of u nu een particulier of een professional bent, we doen ons uiterste best om u de best mogelijke service te bieden. Via uw favoriete sociale netwerken, per e-mail, telefoon of op een van onze verkooppunten helpen onze adviseurs u op een persoonlijke manier om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen!


Verzendingen

Verzending binnen 24/48u!

We beschikken ook over een logistiek centrum met een oppervlakte van 10.000m² waar bijna 95% van al onze producten zijn opgeslagen! Dankzij een zeer modern logistiek platform kunnen we uw bestellingen binnen de kortst mogelijke termijn en in de best mogelijke omstandigheden voorbereiden. Om de tevredenheid van onze klanten te garanderen bieden wij bovendien 3 leveringsmethodes aan en een gratis ophaalmethode in een van de ophaalpunten van Alterego.


Alterego Design - Design meubilair aan fabrieksprijzen!

Dienst na verkoop

Alles voor de klant.

Tot onze spijt en ondanks alle voorzorgsmaatregelen die we nemen, gebeurt het soms dat u, door omstandigheden buiten onze wil om, na ontvangst van uw bestelling genoodzaakt bent om contact met ons op te nemen! Voor al die gevallen heeft Alterego een dienst na verkoop opgericht die geval per geval bekijkt om zo goed en zo snel mogelijk te reageren. Bovendien proberen we in alle gevallen een oplossing in uw voordeel te vinden.Een multichannel service!

Showrooms om beter te kunnen kiezen

Alterego Design is in de eerste plaats een website in 3 landen (België, Nederland, Frankrijk). Maar om uw vertrouwen te versterken en u zo goed mogelijk van dienst te zijn, beschikken we vandaag over 3 showrooms: een te Coignières in Frankrijk en 2 in België te Luik en Brussel. Hier kunt u de producten bekijken, aanraken en zelfs uitproberen voor u ze koopt! Bovendien staat ons team klaar om u te adviseren bij uw keuze!


De producten

Design meubilair tegen fabrieksprijzen.

Gedaan met duur design meubilair! Dankzij zijn logistieke organisatie kan Alterego u de allerlaagste prijzen aanbieden. Meubelen en decoratievoorwerpen voor uw interieur tegen fabrieksprijzen, zonder tussenpersoon. Het hele jaar lage prijzen, meer dan de moeite waard!
Delen :