De design barkrukken - TOP 5

De top 5 is een klassiek concept. Maar het laat de onmisbare producten zien die u in huis moet hebben. Deze maand de top 5 van de hoogste categorie meubelen bij Alterego Design. De trend van de design barkrukken neigt naar Black & White!





Witte barkruk NEMO - Alterego Design

5) Witte kruk NEMO

Ze belichaamt eenvoud.

Op de vijfde plaats vinden we de witte barkruk NEMO. Een logische plaats. Met haar zitting uit plexiglas, eenvoudig ontwerp en sobere kleur vertegenwoordigt deze barkruk waar iedereen van houdt. Bovendien verhoogt de hoge rugleuning van 30 cm het comfort van de kruk. Met andere woorden, als u een goede kruk zoekt die overal past, dan is dit de kruk die u nodig hebt!



Zwarte barkruk COMET - Alterego Design

4) Zwarte kruk COMET

De functies die u nodig hebt!

Zoals de naam al doet vermoeden, komt de COMET rechtstreeks uit de ruimte! Maar nee, maar nee ... Ze is gewoon zo genoemd vanwege haar zeer "spaceshuttle"-achtige look. Deze hoge kruk valt bij iedereen in de smaak en bezit alle geheimen van de ideale kruk! De vormen, het comfort en een eigen stijl.



Witte barkruk LEO - Alterego Design

3) Witte kruk LEO

Discretie verzekerd.

Het pluspunt van de kruk LEO uit wit plexiglas? Een voor de hand liggende discretie. Dankzij de zeer lage (bijna onbestaande) rugleuning kunt u volledig onder de bar schuiven zonder de hoogte van de kruk te moeten aanpassen. Daarnaast zullen het minimalistische en strakke ontwerp u op slag betoveren!



Zwarte barkruk ALTO - Alterego Design

2) Zwarte kruk ALTO

Comfort en design.

De barkruk ALTO onderscheidt zich door de gewatteerde zitting uit imitatieleer. Een enorme troef die optimaal comfort garandeert! Bovendien geeft de rugleuning uw rug dezelfde ondersteuning als een stoel. Een eigenschap waar weinig barkrukken kunnen op bogen!



AND THE WINNER IS ...


Witte barkruk COMET - Alterego Design

1) Witte kruk COMET

De combinatie die in de smaak valt!

De middelhoge rugleuning ondersteunt discreet de onderrug, en de witte kleur verleent deze kruk klasse en discretie. Ze is gemaakt uit kunststof, een zeer onderhoudsvriendelijk design materiaal. Een onontbeerlijke eigenschap in de keuken! Tenslotte is ze ook in de hoogte regelbaar. De witte barkruk COMET bezit dus alle eigenschappen waar u van houdt en het hoeft dus niet te verbazen dat ze op de eerste plaats in onze top 5 staat!




Delen :