Design zitbanken - TOP 5

De top 5 is een zeer klassiek concept! Maar het geeft u de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste trends die u zeker niet mag missen. Ontdek deze maand de felst begeerde zitbanken bij Alterego Design.





Converteerbare slaapbank MARKI - Alterego Design

5) Converteerbare slaapbank MARKI (wit/grijs)

Deze bank laat zich niet in de kaart kijken!

De zitbank MARKI ziet er eenvoudig uit, maar is praktischer dan ze op het eerste gezicht lijkt! De design look met eenvoudige vormen en heldere kleuren verleent haar een zeker discretie. Ze beschikt over afneembare armleuningen zodat u de zitbank tot een slaapbank kunt omvormen als u een onverwachte gast hebt! De zitting uit chenille stof verzekert bovendien een groot zit- en slaapcomfort!



Converteerbare hoekbank SINUS - Alterego Design

4) Converteerbare hoekbank SINUS (grijs)

De specialist voor optimaal tv kijken!

De converteerbare zitbank SINUS, met chaise longue, is de zitbank die u nodig hebt wanneer u veel avonden voor de tv doorbrengt. Wanneer u de chaise longue in dezelfde richting als de fauteuils plaatst, kunt u de positie innemen die u wilt om naar uw favoriete programma te kijken! Liggend of zittend, u bevindt zich altijd met het gezicht naar het scherm gericht. Bovendien kunt u de chaise longue naar wens links of rechts monteren.



Grote, rechte zitbank BYOUTY - Alterego Design

3) Grote, rechte zitbank BYOUTY (wit/grijs)

De BIG SIZE zitbank!

Haar afmetingen bieden meer mogelijkheden dan u zich kunt voorstellen. De zitbank BYOUTY, normaal voorzien voor 4 personen, biedt gemakkelijk plaats aan 6 personen. De zitting is bovendien 123 cm diep. Meer dan genoeg plaats dus om uw benen te strekken! Deze zitbank is buitengewoon comfortabel en perfect voor een gezellig moment met vrienden of familie. De poef LITTLE BYOUTY is de ideale aanvulling voor deze zitbank en biedt nog meer mogelijkheden.



Converteerbare slaapbank KLIKLAK - Alterego Design

2) Converteerbare slaapbank KLIKLAK (wit)

Klik... Klak... en het is een bed!

De grootste troef van de KLIKLAK is dat ze tot een slaapbank kan worden omgevormd. U verandert ze heel gemakkelijk in een handomdraai tot een bed. Bovendien vervult ze ook perfect haar functie als "gewone" zitbank. Deze zitbank is bekleed met imitatieleer en zal in uw interieur voor sensatie zorgen. Ze beschikt ook over afneembare armleuningen.



AND THE WINNER IS ...


Converteerbare hoekbank BIGOU - Alterego Design

1) Converteerbare hoekbank BIGOU (zwart)

De hoekbank bij uitstek!

Groot, breed, comfortabel, converteerbaar, ... De hoekbank BIGOU is de hoekbank die iedereen in huis wil hebben! Ze bestaat uit een structuur bekleed met imitatieleer en een zitting uit chenille stof, en biedt voldoende plaats aan al uw gasten. De bank kan tot een slaapbank worden omgevormd, zodat een gezin met 3 kinderen probleemloos een nachtje kan blijven slapen.




Delen :