TOP 5 : WINTER BIJ DE OPEN HAARD !

Nu de winter nadert, gaat iedereen op zoek naar een plekje dicht bij het vuur om zich te verwarmen na een lange dag op het werk. Er is niets heerlijker dan na het avondmaal bij de open haard te gaan zitten om tv te kijken of een goed boek te lezen. Alterego Design heeft een aantal producten geselecteerd om u met volle teugen te laten genieten van uw avonden bij het knetterende haardvuur !





Loungefauteuil LOFT - Alterego Design

5) Loungefauteuil LOFT

Een fauteuil die comfort ademt.

De design fauteuil LOFT, verkrijgbaar in diverse kleuren, is ontzettend comfortabel. Bovendien is hij voorzien van een clip-systeem waarmee u hem aan andere fauteuils kunt koppelen om een zitbank samen te stellen met evenveel zitplaatsen als u fauteuils hebt. Handig wanneer er onverwacht extra gasten op bezoek komen! Anderzijds, wanneer u graag een avond in alle rust wilt doorbrengen, vormt de lange zetel een zeer ontspannende plek om bij de open haard een boek te lezen.



Converteerbare hoekbank BIGOU - Alterego Design

4) Converteerbare hoekbank BIGOU

Deze bank komt goed van pas op geïmproviseerde avonden.

De immense hoekbank BIGOU biedt gemakkelijk plaats aan 6 personen. Daarnaast kan ze in een handomdraai tot een slaapbank worden omgevormd en helpt ze u uit de brand als vrienden bij u blijven overnachten. Ze bestaat uit een structuur van imitatieleer en een zitting van chenille stof, materialen die voor comfort en warmte zorgen.



Hocker KING BIGOU - Alterego Design

3) Hocker KING BIGOU

De koning van de poefs !

De afmetingen van deze poef bieden meer mogelijkheden dan u zich kunt voorstellen. De poef KING BIGOU hoort bij de zitbank BIGOU, en bestaat eveneens uit een structuur van imitatieleer en een zitting van chenille stof. Hij is buitengewoon comfortabel en perfect voor gezellige momenten met vrienden of familie.



Ligstoel/schommelstoel DODO - Alterego Design

2) Ligstoel/schommelstoel DODO

De moderne schommelstoel.

Deze ligstoel voor binnen is het toppunt van comfort. De ligstoel DODO heeft een draaibaar onderstel en 2 uitermate comfortabele mogelijkheden. In de eerste plaats biedt hij de perfecte verlengde stand voor intense ontspanning. In de schommelstand zal hij u vervolgens zachtjes wiegen en voor u het weet vertoeft u in dromenland!



AND THE WINNER IS ...


Hoogpolig design tapijt CAVA - Alterego Design

1) Hoogpolig design tapijt CAVA

Dit tapijt beantwoordt aan al uw behoeften !

Wie heeft er nooit van gedroomd om te slapen op een tapijtje bij het haardvuur? Denk maar aan de beren- of tijgervelletjes uit de film. Ons assortiment hoogpolige tapijten CAVA biedt u zachtheid en comfort als u aan de winterkou wilt ontsnappen en uw toevlucht wilt zoeken bij de warmte van uw open haard! Deze design tapijten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en passen perfect in elk interieur. Hun eenvoud beantwoordt aan uw behoeften en garandeert u mooie avonden bij het knetterende haardvuur.




Delen :