Uitverkoop van Altergo tuinmeubilair !

Alterego Design ruimt zijn seizoensproducten op. Wees slim en profiteer van kortingen tot -40% op uw meubelen voor volgende zomer. Profiteer van de laatste stuks in onze voorraad! Er blijven nog enkele parasols, tuintafels en -stoelen over. Zorg dat u bij de eersten bent om van deze uitzonderlijke kortingen te kunnen profiteren!
Uitverkoop van tientallen producten!

Tot 40% korting op een reeks seizoensproducten!


Dit is het moment om goede zaakjes te doen! We organiseren een uitverkoop van Alterego Design seizoensproducten. Het warme weer is voorbij en we hebben nog veel seizoensproducten in voorraad. Doe nu uw aankopen voor volgend jaar en profiteer van kortingen tot -40% op parasols, tuintafels en -stoelen, in de showroom of in onze online winkel.


Voorraadopruiming tot 26/10
OF
tot de voorraad is uitgeput!


Deze voorraadopruiming vindt plaats van 13 tot 26 oktober OF tot de voorraad is uitgeput. Dat wil zeggen dat zodra de voorraad op is, de kortingen niet meer geldig zijn op dit product! Maar u kunt het altijd bestellen tegen de normale prijs, en het wordt geleverd wanneer de voorraad is aangevuld. LET OP: bepaalde producten zullen niet meer verkrijgbaar zijn tot de volgende lente! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.


Uitverkoop van tientallen producten

Zorg dat u bij de eersten bent om te kunnen profiteren van uitzonderlijke kortingen!
Delen :