U heeft zich vast nooit afgevraagd wat het verschil is tussen de 2 categorieën van kortingsmogelijkheden. Daarom leggen wij u hierbij uit hoe ze werken en wat precies de verschillen zijn tussen Voorverkoop en Outlet !

Meubels in voorbestelling :

Het systeem van voorverkoop biedt onze klanten de kans om al onze nieuwste aanwinsten in de voorpremière te bestellen onder zeer gunstige voorwaarden. Wanneer wij een nieuw product online willen zetten, start een aftelperiode en krijgt u de gelegenheid om voor te bestellen met een korting die kan oplopen tot -20%. Wanneer de aftelperiode is afgelopen, verzenden wij uw bestelling binnen ongeveer 2 weken. Deze periode omvat de productie, kwaliteitscontrole, transport, ontvangst en tussenopslag.

De voordelen :

 • U profiteert als eerste van alle nieuwste aanwinsten.
 • U heeft geen last van voorraden die snel op zijn, wat vaak gebeurt wanneer heel populaire artikelen in de uitverkoop komen.
 • U profiteert van een bijzondere korting.
 • Er verandert niets in uw bestelling, die gaat net als voor een normaal product. Er zijn 2 mogelijkheden om op de hoogte gehouden te worden van producten in de voorverkoop: u kunt zich inschrijven voor onze newsletter, of gewoon deze categorie in de gaten houden!

  Precom

  De meubels in outlet :

  Alterego Design doet er alles aan om u nog meer voordelen te bieden. De categorie outlet biedt u der kans om te profiteren van uitzonderlijke kortingen op restanten, producten die niet meer worden aangevuld. 20 tot -40% op de laatste beschikbare artikelen totdat alles op is!

  De voordelen:

 • Geen wachttijd, u bestelt gewoon of komt in onze winkel om het product op te halen
 • U profiteert van een uitzonderlijke korting.
 • Net als bij de voorverkoop, gaat uw bestelling hetzelfde als anders. Voor meer informatie of om de beschikbare aantallen van verschillende modellen te weten, neemt u gewoon

  Het systeem van contact opnemen met het team van Alterego.

  Precom

  Profiteer nu!

  Alterego doet er alles aan om u zoveel mogelijk voordelen te bieden of op alle nieuwste aanwinsten in de Voorverkoop, ofwel op restanten met de Laatste Kans. Profiteer nu!

  Partager :