Kiezen een hoekbank - Altergo Design

De zitbank is het belangrijkste element van uw woonkamer. Of het nu om meubelen of andere zaken gaat, het is altijd moeilijk om een keuze te maken! Alterego Design legt u uit waarom u voor een hoekbank zou moeten kiezen...

Een zitbank voor het hele gezin

Allereerst, wat verstaat men onder een hoekbank? Het gaat om een zitbank met minimum 2 aan elkaar bevestigde elementen die een rechte hoek vormen. Bij Alterego Design beschouwen we ook U-vormige zitbanken als hoekbanken.


Deze zitbanken zijn gewoonlijk vrij groot, overheersen de kamer en nemen veel plaats in. Maar dankzij hun afmetingen bieden ze ook plaats aan veel personen. Ze zijn dus onmisbaar in grote gezinnen! Herinnert u zich de avonden waarop u en uw kinderen kaarsrecht op de zitbank voor de televisie zaten? De hoekbanken zorgen voor meer comfort en gemak voor het hele gezin.

Een trend!

Hoekbanken zijn echter niet alleen bedoeld voor gezinnen! Tegenwoordig gebeurt het vaak dat koppels zonder kinderen en zelfs alleenstaanden voor een dergelijke zitbank kiezen! Allereerst omdat, zelfs al zijn de afmetingen vrij imposant, een hoekbank bij elke levensstijl past. Vervolgens omdat iedereen, of men nu alleen of met 2 woont, graag de personen uitnodigt van wie men houdt. Er zijn dus vlug 2 of 3 personen meer in huis. Niet eenvoudig om een aperitiefje te drinken in een woonkamer die daar niet op voorzien is... De hoekbanken zijn zo een leuke en functionele trend geworden.

De keuze van Alterego!

Onze zitbank POLO, bestaande uit een hoofdelement en een grote méridienne, is gemiddeld qua afmetingen en zal de meesten onder u bekoren. Ze is 3 meter lang en 2,10 m breed, en we raden ze aan voor huishoudens met 1 tot 3 personen. Dankzij de grote méridienne biedt ze plaats voor 1 of 2 personen en blijft er voldoende plaats over voor uw gasten. Bovendien kan ze ook tot een slaapbank worden omgebouwd. Heel praktisch als de vrienden van uw kinderen willen blijven slapen of als u onverwacht vrienden op bezoek hebt!

Delen :