Woonkamerbars - Alterego Design

Het is tijd voor het APERITIEF! Richt een moderne barhoek in uw interieur in met de woonkamerbar van Alterego Design. Ontdek bovendien hoe hem in uw interieur tot zijn recht kunt laten komen. Haal vervolgens een drankje boven of bereid uw favoriete cocktails!

De bar GIN van Alterego

Wij stellen u de woonkamerbar GIN voor. De bar bestaat uit een tafelblad van gezandstraald glas met afgeronde hoeken en 2 poten van verchroomd staal. Bovendien is een van de poten voorzien van twee ronde, glazen tafelbladen waar u enkele flessen kunt op stellen.


De combinatie van vormen en materialen van deze bar past perfect in een hedendaags interieur. De bar GIN is gemakkelijk te verplaatsen en u kunt er een mooie barhoek mee inrichten zonder dat er grote werkzaamheden nodig zijn, buiten het monteren van de bar. Het moderne en functionele design volstaan om een lounge sfeer te creëren en samen met uw vrienden of familie voor het diner een aperitiefje te drinken.

Hoe thuis een woonkamerbar inrichten?

Om te beginnen kiest u een bar die op het interieur van de kamer is afgestemd. Denk goed na over het materiaal of de vorm van de bar voor een originele toets! Bij een bar zijn barkrukken en opbergmeubelen onmisbaar. Die zijn noodzakelijk om flessen, glazen en andere nuttige accessoires op te bergen voor het goede verloop van de avond. Geef bovendien de voorkeur aan comfortabele stoelen om uw gasten te kunnen ontvangen zoals het hoort. Denk ten slotte aan audio- en/of videomateriaal om van uw barhoek een geanimeerde ruimte te maken.

De verschillende stijlen woonkamerbars

Houdt u niet echt van een modern interieur? Maak u geen zorgen. Zoek de barstijl die u bevalt en die bij uw interieur past! Lounge, retro, industrieel... De mogelijkheden zijn eindeloos. Speel met vormen, materialen en woonaccessoires om richting te geven aan de look van uw bar.


Klassieke woonkamerbars - Alterego Design Rustieke woonkamerbars - Alterego Design Moderne woonkamerbars - Alterego Design

Delen :