Alterego Design in Gent - Een nieuwe meubelwinkel te Lochristi

De nieuwe showroom van Alterego Design heeft op dinsdag 15 december 2015 zijn deuren geopend. Hebt u nog geen tijd gehad om er langs te gaan? Hier is een kort overzicht van de Alterego-winkel te Lochristi met nieuwigheden, inspiratie, design, kleuren, materialen... en promoties!

Het design van de Alterego-winkels

In de eerste artikelen van deze blog, hebben we u verteld over de geschiedenis van de Alterego-showrooms naar aanleiding van de opening van de winkel te Coignières in Frankrijk op 12 december 2012. Dag op dag bijna 3 jaar later opent Alterego eindelijk een nieuwe winkel in België!


Na Luik en Brussel vestigt Alterego zich dit keer in de buurt van Gent, in Vlaanderen. Het gaat dus om de 3e Belgische winkel en de 4e in totaal. Een heel moderne en kleurrijke winkel die het bedrijf uitstekend typeert. Bovendien beschikt deze winkel over een tentoonstellingsruimte van 700m², en is hij dus groter dan zijn voorgangers. We hebben er zones voorzien waar u inspiratie kunt opdoen voor de inrichting van uw interieur, maar ook een ruimte speciaal gewijd aan meubilair voor professionals.

De nieuwe Alterego-showroom in de omgeving van Gent

Deze showroom is gelegen langs een van de drukke winkelstraten van Lochristi (N70) en heeft van begin tot einde van het hele team grote inspanningen gevraagd.

Nieuwe Alterego-showroom - foto 1 Nieuwe Alterego-showroom - foto 2 Nieuwe Alterego-showroom - foto 3

Maar vandaag is deze meubelwinkel in de omgeving van Gent eindelijk klaar om u te verwelkomen en u bijna 95% van ons assortiment design meubelen voor te stellen, en gratis afhaling, inspiratie voor uw interieur en nog veel meer aan te bieden.

Alterego-showroom te Gent - foto 1 Alterego-showroom te Gent - foto 2 Alterego-showroom te Gent - foto 3

Uitzonderlijke voorwaarden voor de openingsweek

Ter gelegenheid van de opening kunt u genieten van een korting van 10% op alle bestellingen in deze nieuwe showroom. De aanbieding is geldig tot zaterdag 19 december, aarzel dus niet om naar de winkel te gaan als u in de streek woont!

Delen :