Alterego nieuwigheden - tuinmeubilair, bureaustoelen en krukken

Volgt u het Alterego-nieuws maar bent u de draad kwijtgeraakt? Hebt u onze website al geruime tijd niet meer bezocht? Geen nood, we geven u een kort overzicht van de laatste nieuwigheden bij Alterego Design van de afgelopen 3 maanden! De schijnwerpers zijn gericht op tuinmeubelen en bureaustoelen...

Alterego nieuwigheden van de maand mei

Vanaf eind mei begin de zon steeds vaker aan de hemel te verschijnen. Alterego Design heeft daarom beslist om de meubelen voor de tuin op de voorgrond te stellen. Maar we zijn nog niet met vakantie! Terug naar de realiteit, want werken is gezond. Ontdek onze categorie "design bureaustoelen" met nieuwe stoelen, geoptimaliseerd voor professioneel gebruik. Ook nieuwe modellen verstelbare barkrukken doen hun intrede! Hier vindt u meer informatie over de laatste Alterego-nieuwigheden van de afgelopen 3 maanden!

Tuinmeubilair

Het gaat om producten die deel uitmaken van dezelfde collectie als onze tuinstoel BLOW. Deze nieuwe stoel en nieuwe krukken voor buiten hebben dus hetzelfde hedendaagse design en zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. De 2 krukken BROZER en BROZER MINI, ten slotte, verschillen alleen in zithoogte, respectievelijk 75 en 65 cm.

Bureaustoelen

De nieuwe bureaustoelen vullen het assortiment aan en beantwoorden aan alle behoeften op het gebied van bureaustoelen. Veel van de nieuwe bureaustoelen zijn speciaal bestemd voor professioneel gebruik, beschikken over verschillende instelmogelijkheden en bieden vele uren comfort van hoge kwaliteit! Kijk in onze koopwijzer om te bepalen welke bureaustoel aan uw behoeften beantwoordt.

Verstelbare krukken

Tot slot een categorie die zeer populair is. Alterego blijft zijn assortiment design krukken verder uitbreiden met deze nieuwe modellen die in de hoogte verstelbaar zijn. De kruk PRINCES is verkrijgbaar in wit en zwart, de kruk SPOUTNIK in 4 verschillende kleuren (zwart, wit, rood en grijs).

Aboneer u op de Alterego facebook pagina!

Mis niets van het Alterego-nieuws en volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/alterego.design

Delen :